Service

SERVICE

Goede service is één van de belangrijkste pijlers onder ons bedrijf. Snel, flexibel en uiteraard vakkundig een oplossing voor uw probleem zoeken is wat wij doen. En dit alles zonder dat er een ingewikkeld contract aan vast zit.

ADVIE OP MAAT

Is het voor u niet duidelijk welke machine het best bij uw onderneming of werkzaamheden past, dan is Amida Service de partij om eens advies te vragen. Wij doen dit onpartijdig en zijn niet merk gebonden. U kunt er dus van uit gaan dat het advies bij ù past en niet bij ons verdienmodel.

PLAATSING EN AANSLUITING VAN APPARATUUR

Heeft u voor het (ver)plaatsen van uw apparatuur zelf geen tijd of kennis in huis? Geen probleem.
Amida Service lost dit graag voor u op. Tegen een schappelijk tarief zorgt Amida Service er voor dat uw apparatuur ge- of verplaatst wordt. Ook als het om de verplaatsing naar een andere vestiging gaat.

LOGISTIEKE ICT ONDERSTEUNING

Heeft uw bedrijf meerdere vestigingen en is het vaak een probleem om op locatie apparatuur om te ruilen of te vervangen? Amida Service kan u hierbij ontzorgen. Gaarg nemen wij dit werk voor u uithanden, zodat uw dure ICT vakkrachten hun eigen werk kunnen blijven doen.

BEKABELING WEGWERKEN EN OF VERVANGEN

Heeft u ook zo’n hekel aan al die los hangen kabels op, naast en onder de werkplekken?
Amida Service kan u helpen dit probleem op te lossen. Voor een groot aantal klanten hebben wij intussen deze zaken geordend en veilig weggewerkt. Want vergeet niet, deze loshangende kabels kunnen veiligheidsrisico’s met zich meebrengen. Hoe vaak is het al niet gebeurt dat er iemand achter deze kabels bleef haken en ten val kwam.
Amida Service heeft oog voor dit soort situaties en lost ze op.